This phantom sticky
content image

Hoe ga ik te werk:

Lukt het even niet meer om af te vallen? Of heb je hulp nodig zodat je eindelijk eens af kunt afvallen met een blijvend resultaat? Dan kan ik je daarbij helpen. Denk hierbij niet alleen aan een persoonlijk voedingsplan maar ook aan het onderzoeken en oplossen van de achterliggende oorzaak van jouw overgewicht.

We gaan de patronen die je niet meer dienen doorbreken en vervangen door nieuwe gezonde gewoontes.

 

3 paketten:

Waarom werken in paketten?  Wanneer je echt iets wilt veranderen in je leven heeft dat tijd nodig. Mijn ervaring is dat wanneer iemand een pakket afneemt diegene ook echt een commitment heeft om die tijd te nemen en er echt voor te gaan. Grofweg zijn de paketten onderverdeeld in -15kg, -30kg en meer dan 30 kg afvallen. Uiteraard is dat ook afhankelijk van de geschiedenis en de  verdere doelen die iemand heeft . Tijdens het intake gesprek wordt dit besproken.

Wat houden de paketten niet in?

Het zijn geen crashdiëten, sterker nog, we tellen geen calorieën, we hongeren onszelf niet uit en we slikken geen pillen (behalve indien nodig hoogwaardige suplementen). Alles draait om echte uitgebalanceerde voeding en gezondheid!

Aanpak oorzaken van overgewicht

Vaak is een oorzaak van overgewicht, naast verkeerde voeding en gewoontes, een disbalans van de hormonen (bv door overgang) waardoor er een stofwisselingsprobleem kan ontstaan. De voeding wordt dan niet als energie gebruikt maar omgezet in vet. Door een gezond eetpatroon, aangevuld met supplementen kan de juiste balans weer ontstaan en gaat afvallen beter.