This phantom sticky
content image

Vroeger had ik een haat- liefde verhouding met eten. De weegschaal was of mijn beste vriend of mijn grootste vijand. Ik heb zo'n beetje alle diëten geprobeerd en een bibloitheek aan boeken gelezen. Dit alles met wisselende resultaten. Maar nooit blijvend.

Herkenbaar? 

Vast wel. Ik werd er gek van.Ik was het zat dat er elke keer gouden bergen werden beloofd door slanke coaches die allemaal van lekker eten houden (tja wie niet?) en van koken en van chocola en wijn. "Afvallen zonder dieet"of "gewoon alles kunnen eten", het klonk allemaal mooi maar werkt het ook? Voor mij in ieder geval niet en voor jou waarschijnlijk ook niet anders was je nu niet hier.

Puur voor mezelf ben ik toen de opleiding voor gewichtsconsulent en orthomoleculaire voeding gaan volgen. Daardoor is mijn kijk op voeding en eten compleet veranderd. Maar alleen met het stukje voeding kom je er niet. De waarheid is dat de meeste van ons best wel weten wat we wel of niet zouden moeten eten. Er moet dus naast voeding ook iets veranderen aan je gewoontes en levensstijl.

En ja lieve mensen, daar moet je iets voor doen! En verandering kost tijd. Een bekend Chinees gezegde is dan ook

"Een reis van duizend mijl begint met een enkele stap"

Het mooie is dat er aan het einde van de reis een nieuwe jij op je wacht. Je bent niet meer continu bezig met eten en bent meer tevreden met jezelf.

Dus ben jij bereid om er echt voor te gaan? Om alle stapjes die ik je aanreik ook echt te nemen en daarmee blijvende veranderingen te creëren? Dan ben je van harte welkom en begeleid ik je graag!

 

Oh en nee niet iedereen hoeft in maatje 36 uit te komen hoor, maatje 44 kan ook mooi zijn!