This phantom sticky
content image

Get ready for summer!

 

 

Afvallen en op gewicht blijven onder mijn persoonlijke begeleiding!

 

Kijk jij ook al uit naar de warme zomerdagen, maar raak je in paniek zodra je er aan denkt dat dit ook betekent dat je weer in badkleding moet? Voor Karin is dat deze zomer verledentijd ( Lees hieronder haar verhaal). Zij voelt zich weer zelfverzekerd in haar badkleding. Wil jij net als Karin slank de zomer in?

Bij het vinden van de juiste balans in je leven heb je persoonlijke steun, tools en zetjes nodig om de kracht te krijgen door te zetten. Daarom kies je voor Powerslim. Ik ben gecertificeerd Powerslim voedingscoach en ik  begeleid je naar een blijvend gezond gewicht. Samen gaan we op weg naar een nieuw voedingspatroon en een toekomst vol zelfvertrouwen en vitaliteit. In drie fasen werken we naar jouw streefgewicht en ik leer je hoe je dit vast kunt houden. Als jij jouw streefgewicht hebt bereikt blijf ik je nog een jaar lang begeleiden en adviseren zodat jij vertrouwen krijgt dat je het daarna zelf kan.

content image

Succesverhaal Karin Schrijver:

Voordat ik met PowerSlim begon, was ik niet blij met mijn lichaam. Ik heb eigenlijk altijd wel overgewicht gehad, maar niet overdreven.

Toen vorig jaar de zomer begon ging er bij mij een knop om, ik moest namelijk weer in badkleding. Ik besloot te starten met PowerSlim bij een PowerSlim center bij mij in de buurt. Mijn doel was om zelfverzekerd in badkleding op het strand te kunnen liggen.

Ik vond het PowerSlim programma echt super! Dankzij de fijne begeleiding van mijn coach en de koolhydraatarme en eiwitrijke producten was het goed vol te houden. De producten zijn bijna net zo lekker als de normale producten uit de supermarkt.

Ik heb mijn doel bereikt en voor nu is het belangrijk dat ik mijn nieuwe levensstijl en het belangrijkste de balans weet vast te houden. Met de begeleiding van mijn coach heb ik er alle vertrouwen in dat mij dit gaat lukken. De zomer komt er nu alweer bijna aan en ik kijk er nu al naar uit om mijn badkleding te kunnen dragen.