This phantom sticky

Afvallen met Powerslim

Een nieuw, gezond eetpatroon

PowerSlim is geen dieet, het is een andere manier van eten. Je leert welke producten je beter en welke je beter niet kunt eten. Eerst doe je dit met behulp van de PowerSlim-producten, en als je op gewicht bent, door de goede producten te kiezen in de supermarkt.

 

Door de eiwitrijke samenstelling van de producten van PowerSlim, beperk je de hoeveelheid suiker die je binnenkrijgt enorm. Het resultaat: geen honger en gewichtsverlies zonder vermindering van spiermassa. Je verliest dus echt vet!

 

Met het PowerSlim afslank-programma beperk je de hoeveelheid energie die je binnenkrijgt, maar het is absoluut geen crash-dieet! 

Minder koolhydraten en meer eiwitten

Je vetreserves worden als energiebron gebruikt terwijl je spiermassa behouden blijft. Hierdoor voorkom je het jojo-effect!

Persoonlijke begeleiding

Tijdens de wekelijkse consulten kijken we hoe het de afgelopen week is gegaan en natuurlijk word je gemeten en gewogen.

De producten

Het assortiment van Powerslim bestaat uit meer dan 120 verschillende producten. Brood, muesli, dranken, pasta, desserts, repen en nootjes.

Een kcal is niet altijd hetzelfde

Natuurlijk: een kcal geeft aan hoeveel energie er in een product zit. Maar je lijf gaat anders om met de energie uit suiker dan die uit eiwitten. 

Afvallen betekent in eerste instantie letten op de hoeveelheid energie die je binnenkrijgt, maar direct daarachter moet je erop letten waaruit die energie dan bestaat!

Wat is Powerslim?

 

Je gaat met PowerSlim niet minder eten, maar anders eten. Met intensieve, persoonlijke begeleiding van mij, behaal je je streefgewicht en behoud je dit ook! Doordat de producten van PowerSlim zijn verrijkt met hoogwaardige eiwitten, behoud je je spiermassa en is het gewicht dat je kwijtraakt ook echt vet en geen spier. 

 

Het afslankprogramma van PowerSlim bestaat uit 3 fases 

 

Fase1: Afvallen!

Dit is een stricte fase. Je eet 5 of 6 keer op een dag en gebruikt daarbij met name de PowerSlim producten.
's Avonds eet je verse groentes en een portie vlees, eventueel in combinatie met een product van PowerSlim. Totdat je bijna op je streefgewicht zit, blijf je in deze fase.

 

Fase 2: Overgangsfase

In deze fase ga steeds minder PowerSlim producten gebruiken en steeds meer 'gewone' producten. Zo leer je stapsgewijs wat een gezond eetpatroon is. 

 

Fase 3: Stabiliseren en gewichtsbehoud

Als je op je streefgewicht zit, krijg je nog minimaal een half jaar gratis begeleiding om dat gewicht ook te behouden.

‚Äč

Samen met je coach

PowerSlimmen doe je niet alleen! Juist de wekelijkse begeleiding door mij, Kristien, maakt dat je ook echt je gewenste gewicht gaat behalen én behouden! Voor de begeleiding betaal je overigens niets extra, je hoeft alleen maar te betalen voor de PowerSlim producten

Home 4 Beauties
Overlanderstraat 446
1445DX Purmerend

06-16045837
info@home4beauties.nl

content image